torsdag 14 juni 2012

Urban Decay Naked palette

I was so happy when I got the Naked palette in the mail yesterday, I have been wanting it for so long, I won a bid at Tradera (scandinavian ebay), so I got it for a really good price 223sek (including shipping). Let me know if you want me to do a tutorial using this palette.
Xoxo Matilda


3 kommentarer:

 1. Du har tyvärr blivit lurad och köpt en fake palett! :( Åh, jag blir så fruktansvärt upprörd över alla skojare som härjar på Tradera och säljer billiga kopior från Kina (innehållandes Gud-vet-vad!) till nästan samma pris som originalen! Jag betalade 100 kr mer för en original Naked-palett.

  Ett tips är att inte köpa smink på Tradera, det allra mesta är fake. Googla på Fake Urban Decay Naked palette och se på alla bilder så ser du att din är fake.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentaren, hade jag vetat att den var fake så hade jag aldrig köpt den. Jag har använt den några gånger och skuggorna har fungerat bra, men det är ju inte kul att veta att den inte är äkta vara.
   Köpte du din palett på tradera eller någon annan stans?

   Radera
  2. Skuggorna ska fungera bra ändå förstås, men färgerna är inte likadana som originalpaletten. :) Jag har till och med hört att kvaliten är bra överlag på fakepaletterna, men det som är irriterande är ju att man vill att produkten ska vara som man förväntat sig. Hade paletten haft ett no-name och inte utgett sig för att vara en UD produkt hade allt varit frid och fröjd. Du kan anmäla säljaren till Tradera så att inte personen lurar fler, det är ju skittrist att behöva lägga så pass mycket pengar på en produkt för att sedan upptäcka att den bara är en kopia från Kina.

   Jag köpte min Naked från lookfantastic.com i januari, tror den har gått upp lite i pris nu, men är du sugen kan du passa på när de har rea eller rabattkoder. Beautybay.com kan jag också rekommendera för UD-smink, båda dessa sajter har bra reor med jämna mellanrum samt garanterat originalsmink (de är auktoriserade återförsäljare baserade i Europa, vilket innebär att det inte blir någon tull).

   Trevlig blogg förresten! Gillar din stil. :)

   Radera